Offerte aanvragen
Neem contact op!

Notaris Heerenveen

Voor een deskundige notaris in Heerenveen gaat u naar Hoekstra & Partners Notarissen. Op ons notariskantoor in Sint Nicolaasga zit de notaris klaar om u te voorzien van een passend juridisch advies. 

Allround gespecialiseerde notaris in Heerenveen

Hoekstra & Partners is goed vertegenwoordig in Nederland met vestigingen in Overijssel, Groningen, Utrecht en Friesland. Vanuit ons notariskantoor in Sint Nicolaasga bedienen we onze klanten uit Heerenveen. 

Voor een deskundige notaris in Heerenveen bent u bij ons aan het juiste adres, ongeacht het advies dat u nodig heeft. Onze notarissen zijn allround gespecialiseerd en hebben kennis van verschillende rechtsgebieden. Dat mag u natuurlijk ook verwachten van een grote partij als Hoekstra & Partners Notarissen. 

Notaris Heerenveen, altijd helder

Duidelijke communicatie staat hoog in het vaandel bij Hoekstra & Partners. Bij onze notaris kunt u rustig uw verhaal doen. Hij neemt de tijd om uw situatie te inventariseren en de tijd om zijn advies toe te lichten. Het is belangrijk dat u begrijpt hoe het juridisch advies aansluit op uw situatie.

Bij Hoekstra & Partners Notarissen hoeft u nooit bang te zijn voor hoge of onverwachte kosten. Onze tarieven zijn altijd scherp en duidelijk, u weet precies waarvoor u betaalt. Zo werken wij met een “alles-inclusief-tarief”, waarbij van te voren een bedrag wordt vast gesteld. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te gaan. 

Neem vrijblijvend contact op met onze notaris in Heerenveen!

Ons notariskantoor in Sint Nicolaasga ligt slechts tien minuten van Heerenveen. Voor een afspraak met onze notaris zijn we te bereiken op werkdagen, ’s avonds en in het weekend. 

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga
Tsjûkemarwei 4
8521 NA Sint Nicolaasga
Postbus 29
8520 AA Sint Nicolaasga

T (0513) 43 26 00
F (0513) 43 25 39
E sintnicolaasga@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Door de week ’s avonds en zaterdagochtend (alleen op afspraak)

Nieuws / Actueel