Offerte aanvragen
Neem contact op!

Notariskantoor Heerenveen

Voor een deskundig notariskantoor in Heerenveen gaat u naar Hoekstra & Partners Notarissen. Wij zijn gevestigd in Sint Nicolaasga, maar tien minuten van Heerenveen. 

Professionaliteit bij notariskantoor Heerenveen

Hoekstra & Partners bedient een groot deel van Nederland vanuit vijf locaties in Groningen, Overijssel, Utrecht en Friesland. In Friesland zijn twee notariskantoren gevestigd, namelijk in Leeuwarden en Sint Nicolaasga. Vanuit ons notariskantoor in Sint Nicolaasga helpen we Zuidwest Friesland, waaronder Heerenveen, op notarieel gebied. 

Bij een groot notariskantoor als Hoekstra & Partners Notarissen kunt u altijd rekenen op professionele ondersteuning. Onze specialisten zijn stuk voor stuk deskundig binnen alle rechtsgebieden. Ons notariskantoor in Sint Nicolaasga is echter ook gespecialiseerd in agrarisch recht en kan u juridisch adviseren over landbouw en alle aspecten die daarbij komen kijken. 

Notariskantoor Heerenveen, voor duidelijke en scherpe tarieven

Bij notariskantoor Heerenveen staat duidelijke communicatie hoog in het vaandel. Omdat we werken met moeilijke stof, nemen we de tijd om ons advies duidelijk over te brengen. We willen voorkomen dat u ons kantoor verlaat met vragen.

Naast duidelijke taal werken we met duidelijke en tevens scherpe tarieven. Ons notariskantoor geeft van te voren aan wat de verwachte kosten zijn. Complete duidelijkheid scheppen we met het “alles-inclusief-tarief”, waarbij van te voren een tarief wordt vastgesteld. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. 

We helpen u graag verder op notariskantoor Heerenveen!

Vanuit ons notariskantoor in Sint Nicolaasga zijn we u graag tot dienst. U kunt op werkdagen, ’s avonds en in het weekend bij ons terecht.

Adresgegevens
Hoekstra & Partners Sint Nicolaasga
Tsjûkemarwei 4
8521 NA Sint Nicolaasga
Postbus 29
8520 AA Sint Nicolaasga

T (0513) 43 26 00
F (0513) 43 25 39
E sintnicolaasga@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur
Door de week ’s avonds en zaterdagochtend (alleen op afspraak)

Nieuws / Actueel