Offerte aanvragen
Neem contact op!

Notariskantoor Zeist

Een professioneel en ervaren notariskantoor in Zeist vindt u in Hoekstra & Partners Notarissen. Hoekstra & Partners heeft onder andere een notariskantoor in Utrecht. Hier bedienen we klanten uit Utrecht en omstreken, en dus ook klanten uit Zeist.

Allround deskundigheid bij Notariskantoor Zeist

Hoekstra & Partners Notarissen heeft vijf vestigingen verspreidt over Noord en Midden Nederland, namelijk in Overijssel, Groningen, Friesland en Utrecht. Hoekstra & Partners is allround gespecialiseerd. Elke vestiging biedt dan ook hetzelfde pakket van diensten. Bij het notariskantoor Zeist kunt u terecht voor advies op het gebied van onder andere ondernemings-, personen-/familie- en erfrecht.

Notariskantoor Zeist, toegankelijk en laagdrempelig

Om een bezoek aan Hoekstra & Partners Notarissen zo laagdrempelig mogelijk te maken werken we met scherpe tarieven. We vinden het tevens belangrijk dat u precies weet waarvoor u betaalt. Als dit u aanspreekt is ons “alles-inclusief-tarief” iets voor u. Als u hiervoor kiest wordt van te voren een tarief vastgesteld.

Naast duidelijke tarieven proberen we met duidelijke taal ons notariskantoor Zeist zo toegankelijk mogelijk te maken. De moeilijke materie die wordt behandeld kan mensen namelijk afschrikken. Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw verhaal, maar ook om de juridische aspecten waar u mee te maken heeft volledig toe te lichten.

Hoekstra & Partners notariskantoor Zeist staat voor u klaar!

Op het Hoekstra & Partners notariskantoor Zeist staat ons team voor u klaar. Of u nu vrijblijvend een offerte wilt aanvragen of een afspraak wilt maken, u kunt ons zowel doordeweeks als ’s avonds bereiken.

Adresgegevens
Hoekstra & Partner Notarissen Utrecht
Utrecht

E utrecht@hoekstraenpartners.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Nieuws / Actueel