Offerte aanvragen
Neem contact op!

Onze notarissen

 


mr. C. (Kees) Krijger
Nadat Kees Krijger op 1 januari 2010 tot de maatschap Hoekstra & Partners Notarissen was toegetreden is hij met ingang van 21 juni 2010 tot notaris in Leeuwarden benoemd. Vanaf 2015 maakt dit kantoor deel uit van het samenwerkingsverband Hoekstra & Partners Notarissen. Hij is vanaf 1995 werkzaam binnen het notariaat en sinds september 2005 heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met het uitbouwen van het kantoor Leeuwarden. Naast het begeleiden van executieveilingen, richt hij zich vooral op verdelingen na echtscheiding en het begeleiden van ondernemers binnen het Midden- en Kleinbedrijf. De laatste jaren heeft hij zich steeds meer gespecialiseerd in het afwikkelen van nalatenschappen en dan vooral negatieve boedels. Cliënten lopen daar tegen allerlei problemen aan waarvoor hij een oplossing kan bieden. De dienstverlening is niet beperkt tot één produkt, maar behelst het hele traject. Daarom is zijn motto: "Praten kost niets".

Kantoor Leeuwarden E-mail 058 - 299 82 00

mr. M. (Marcel) de Jong
In 2000 is Marcel de Jong gestart als kandidaat-notaris bij notariskantoor Hoekstra in Sint Nicolaasga. Nadien is hij werkzaam geweest op de vestiging van voorheen HSM Notarissen in Drachten. Vanaf 1 september 2008 is hij als notaris met een enthousiast, jong maar ervaren team actief op het kantoor Groningen aan de Leonard Springerlaan (schuin tegenover Martiniplaza). Het boeiende aan het vak vindt hij de omgang met mensen in combinatie met de diverse rechtsgebieden waar hij dagelijks mee te maken heeft. Wanneer hij buiten werk en gezin om nog tijd over heeft, besteedt hij graag tijd aan zijn hobby hardlopen.

Kantoor Groningen E-mail 050 - 520 60 80

mr. N.W. (Ko) Beijaard
Sinds medio 2005 is Ko Beijaard notaris op het kantoor te Sint Nicolaasga. Naast het notarieel recht is hij afgestudeerd in het fiscaal recht. Het mooie van het notarisvak vindt hij: de combinatie van praktijk (veel direct contact met cliënten) en theorie (hoe werkt "het recht"). Dat je met zoveel verschillende mensen in zoveel verschillende situaties te maken hebt, maakt het vak voor hem interessant. Beijaard is getrouwd en heeft met vier kinderen een gezellig druk gezinsleven. Uitgesproken hobby's heeft hij niet, maar hij mag graag een goed boek lezen.

Kantoor Sint Nicolaasga E-mail 0513 - 43 26 00

mr. R.K. (Rolf) Grit
Op 1 januari 2014 is Rolf Grit toegetreden tot de maatschap Hoekstra & Partners Notarissen. Binnen het huidige samenwerkingsverband geeft Rolf leiding aan het kantoor Zwolle. Na te zijn afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, heeft hij als kandidaat-notaris vanaf 2003 ervaring opgedaan bij verschillende notariskantoren. Van klein tot groot. Op 1 maart 2014 werd Rolf benoemd tot notaris. Op het kantoor Zwolle is hij de opvolger van Yntze Hoekstra. Rolf is vanaf het begin van zijn loopbaan opgeleid in de algemene notariële praktijk, met de nadruk op het personen- en familierecht en ondernemingsrecht. Zijn missie is om het kantoor Zwolle verder op en uit te bouwen. De basis daartoe is gelegd. Met een fris en ervaren team medewerkers is hij, mede gezien de vele mogelijkheden die de stad Zwolle en omgeving bieden, vol vertrouwen begonnen.

Kantoor Zwolle E-mail 038 - 777 98 10

mr. Y.R (Yntze) Hoekstra
Yntze Hoekstra is de grondlegger van Hoektra & Partners Notarissen. Hij is gestart als notaris in 1992 in Langweer met drie medewerkers. Later is Hoekstra als notaris gevestigd in Sint Nicolaasga, Leeuwarden, Zwolle en tegenwoordig in Utrecht. Naast het notariaat is hardlopen zijn grote passie.

Motto: "Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg".

Kantoor Utrecht E-mail 030 - 810 08 88
Nieuws / Actueel